Wijnen en zo

Wijncursus

In deze wijncursus ‘een beetje wegwijs in wijn’ maken wij u wegwijs in wijn. Dat doen we door vooral veel te gaan proeven. Dus geen theorie achter een tafel met een docent maar in een ontspannen sfeer meer leren over druiven, wijngebieden, klimaatinvloed, gisting, opslag, kurk en nog veel meer over wijn. Al sinds het begin van Wijnen enzo geven we deze cursus aan groepen van 10 tot 16 personen. Is het de eerste avond nog wennen aan elkaar; na 4 avonden zijn er vaak mooie vriendschappen ontstaan! In 4 dinsdagavonden leert u wat u lekker vindt, wat een etiket u vertelt en welke wijn waarbij gedronken kan worden. De laatste avond is een wijn & spijs avond waarbij de deelnemers vaak hun beste beentje voor zetten en we heerlijk combinaties proeven.

De cursus wordt gehouden op 4 dinsdagavonden in ons ‘Waldorf & Statler’ proeflokaal achter in de winkel. De avonden starten om 19.00 uur en eindigen rond 22.30 uur.

In 2024 wordt deze cursus niet gegeven; wellicht in 2025 wel weer.

Kosten: € 125,- per persoon. U kunt alvast opgeven via de mail, zodra de data bekend zijn hoort u van ons!

Wilt u liever met een ‘eigen groep’ deze cursus volgen? Dat kan ook! Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen overleggen.