Wijnen en zo

Wijnen enzo voor- en najaarsproeverijen

Wijnen enzo organiseert 2x per jaar, in het voor- en najaar, een grote proeverij. Deze vindt plaats op zaterdag of zondag en dan staan er ruim 40 wijnen voor u open. Wij proberen hierbij telkens een groot aantal landen te vertegenwoordigen en uiteraard een gevarieerd assortiment aan u te presenteren.

Bij ontvangst krijgt u als eerste een glas ‘bubbels’, elke keer uit een ander land, om in de stemming te komen en de smaakpapillen wakker te schudden. Met de door ons verstrekte uitgebreide proeflijst, waarop van alle te proeven wijnen een korte smaakomschrijving én een wijn & spijsadvies, een pen én een glas in de hand proeft u, op uw eigen tempo de witte, rosé en rode wijnen welke op meerdere proeftafels worden aangeboden. ‘Achter’ de proeftafels staan wijnkenners die u adviseren en (kunnen) helpen bij het maken van uw keuze.

Er is altijd een proeftafel met iets bijzonders: dessertwijn, Port, Madeira, Magnums of speciaal/eenmalig ingekochte wijn. Daarnaast geldt voor alle wijnen van de proeverij: 6 halen; 5 betalen.
Heeft u moeite met kiezen dan helpen wij u graag; ook voor de beginnende wijndrinker is proeven dé manier om een eigen smaak te bepalen/ontwikkelen. Daarnaast voorkomt u, door te proeven, gebottelde teleurstellingen!

In de agenda vindt u meer informatie over data.

Wijnen enzo proeverijen

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op via e-mail of bel 033 – 455 8 222.